Por motivos de seguridad se suspenden los conciertos de La Habitación Roja, Smoking Souls y Tórtel previstos en la base de la Falla municipal de València

El Ayuntamiento de València ha decidido suspender los conciertos acústicos previstos para los días 16, 17 y 18 de marzo en la base de la Falla Municipal. A continuación puedes leer el comunicado del Ayuntamiento:

“SE SUSPÉN L’AMBIENTACIÓ MUSICAL EN ACÚSTIC A LA FALLA MUNICIPAL ENTRE HUI I DISSABTE

L’ambientació musical en acústic programada en la falla gran municipal per a hui, demà i dissabte de vesprada s’ha suspés finalment a instàncies de l’Àrea de Protecció Ciutadana.

La Regidoria de Cultura Festiva havia plantejat que l’espectacle de llums i so realitzat sobre la falla municipal l’any passat es convertira enguany en una ambientació musical amb la participació dels grups La Habitación Roja, Smoking Souls i Tórtel per enfortir una programació festiva plural durant la setmana gran de Falles.

Des de la Regidoria s’agraïx la bona acceptació que havia tingut esta proposta, es lamenta la suspensió i es reitera el compromís per realitzar la millor programació per a una celebració que ja és Patrimoni Immaterial de la Humanitat.”

Consulta toda la información sobre las Fallas en el programa de Fallas 2017. ¡Aún queda mucho por hacer!