Escrito por
Hi ha alguna cosa més popular que el menjar?

Cabanyal IntimQuan viatge una de les coses que més m’agrada es provar els menjars típics del lloc que visite. Crec que la gastronomia diu molt de la cultura d’un lloc, de la seua gent i fins i tot et pot donar informació de l’oratge. Vos contaré un exemple curiós: a la Índia mengen molt de picant perquè fa molta calor. Sembla contradictori, però no ho és. El picant ens fa suar més, i el suor actua com a un regulador natural de la temperatura del nostre cos.

Avui vos parle de la cultura d’un poble mariner; El Cabanyal. El Festival Cabanyal Íntim, preocupat en mantindre viu el barri del Cabanyal i omplir de vida i art les seues cases i carrers, ha fet una aposta clara per la gastronomia en aquest 2013.

Aquest 3er Festival Cabanyal Íntim, amb el seu lema “Celebració de la vida”, te una orientació especial cap al tema gastronòmic. A més de contar amb dos representacions escèniques gastronòmiques, el Festival també vol proposar els millors llocs del barri per a menjar, pots consultar el llistat al seu bloc.

No ho dubtes i acostat al barri el cap de setmana del 3er Cabanyal Íntim. Els dies 26, 27 i 28 de abril podràs gaudir de l’art i el menjar més íntim.